Varför ska jag välja En appstudio?

En appstudio erbjuder ditt företag:

  • En agil utvecklingsprocess med direkt tillgång till teammedlemmar. Du kommunicerar direkt med oss, inte via en mellanhand. Det är viktigt för oss att det inte försvinner information eller blir missuppfattningar på vägen.
  • Löpande avstämningar och möjlighet att följa arbetet i realtid. Vi använder Github för projektplanering och där kan du se när vi jobbar och checkar in din kod dag för dag. Du behöver aldrig fundera på vad som händer i projektet för du har hela tiden full koll. Sprintarna planeras på måndag och levereras på torsdag. Buggfixar görs på fredag. Du är alltså aldrig längre än 7 dagar från nästa leverans.
  • Experter på apputveckling för iPhone och Andorid. Våra programmerare är högskoleutbildade och har jobbat med internationella företag. Vi jobbar regelbundet med internationella kunder och publicerar ofta appar på en mängd olika språk.
  • Inget säljsnack. Vi har varken tid eller lust att kränga på dig mer tid eller produkter. Vi är datanördar och älskar att bygga häftiga appar, inget annat. Vill du beställa av oss är det bara ringa och vi tror att våra kunder hör av sig när de behöver hjälp.
  • Rådgivning. Vi har lång erfarenhet av branschen, några av oss började programmera på Commodore 64 och har stort intresse för utvecklingen i branschen. Fråga oss gärna vad vi tycker.
  • Förädling. Vi tillför idéer och värde till processen och skapar synergi med våra kunder. Vi kommer med förslag på förbättringar eller varnar för fallgropar, om du vill.