Vad kostar det att jobba med er?

Vi säljer vår tid både löpande och i så kallade sprintar, en beprövad projektmetodik som används inom IT-utveckling. En sprint hos oss är 80 timmar lång och vårt timpris är för tillfället 815 kr/h*. En sprint kostar alltså 65 000 kr exkl. moms*.

Priset på ditt projekt är baserat på hur mycket du vill göra. Vi lämnar inga offerter eller fasta priser av två anledningar:

  1. När vi börjar jobba ihop kommer projektets mål förändras eftersom både vi och du upptäcker saker längst vägen. För att kunna byta riktning eller lägga till den där extra funktionen som vi bara måste ha för att lyckas, tar vi hellre löpande betalt. Lösgodis, istället för en Alladin-ask är vår melodi.
  2. Du måste göra ett enormt förarbete för att berätta vad du vill ha från start. Vi brukar jämföra med att bygga ett hus. Det brukar ta åratal av projektering, arkitektarbete och förstudier innan själva bygget startar. I vår bransch är detta fel angreppssätt då tekniken förändras radikalt från år till år.

Det finns en stor fördel med vår prismodell. Du behöver nämligen bara boka en sprint åt gången om du vill. Och sprinten går att avboka fram till 7 dagar innan start. Detta gör att du enkelt kan planera resurserna i ditt projekt och anpassa utvecklingstiden till din budget och hitta din egen takt.

Det finns även möjlighet att boka enstaka timmar vid de tillfällen något mindre behöver åtgärdas, detta sker då till en högre timdebitering.

Prisexempel per köptillfälle*:

1-79 timmar    1050:-/h
80+ timmar (sprint)  815:-/h

*Vi reserverar oss för prisändringar, vanligtvis årsvis.