Jag har en appidé, kan ni hjälpa mig?

Som entreprenör måste du själv motinvestera för att vi ska kunna hjälpa dig. Du börjar köpa sprintar av oss och bygga ditt företag. Tillsammans jobbar vi med affärsutveckling och lägger upp en plan för hur du ska nå marknaden med en första produkt. Ibland märker vi att du inte behöver en investerare, då har du hela ditt ägande kvar och starten på något fantastiskt i dina händer.

Om du inte har möjlighet att själv investera pengar i din idé finns det många som kan hjälpa dig, Science Park, Almi, Nyföretagarcentrum med flera. Här får du hjälp med affärsrådgivning helt gratis.

Vi älskar nya idéer och vi hjälper ofta entreprenörer att ta sina första steg ut på marknaden. Vi investerar också i nya ideér med både kapital och tid eftersom vi brinner för att se människor och bolag växa och ge sig ut på okänd mark i jakt på nya marknader. När vi bygger bolag jobbar vi efter modellen Lean Startup framtagen av Eric Ries, han har skrivit en bok som finns både i pappersform och som ljudbok. Vi ställer samtidigt vissa krav på dig som entreprenör, bara för att du har en bra idé betyder det inte att du kommer lyckas.