Hur mycket kostar det att göra en app?

Denna frågan får vi regelbundet och vi brukar jämföra den med att köpa en bil. Hur mycket vill du spendera? Vill du ha en Fiat eller en Porsche?

Vi bygger appar enligt önskemål från grunden. Vi bygger både ”native” och ”shared platform”. När vi bygger din första prototyp för att testa ett koncept och se att din idé funkar gillar vi att använda flutter.dev. Då kan vi använda samma kod för att skicka appen till både AppStore och Google Play.
Vi använder native utveckling med den mest avancerade tekniken direkt från Apple och Google när produkten är mogen och du verkligen vill ha navigation och känsla ifrån telefonens operativ. Vi bygger våra appar bakåtkompatibla så att de funkar med så stor mängd telefoner som möjligt från dag ett. Vi lägger stor omsorg på design och känsla i våra appar och har anställda UX-designers som gått på några av Sveriges bästa utbildningar för app-design.

När du bygger en app med oss är du löpande med i processen och kan på detaljnivå styra, önska och kommunicera direkt med de som bygger appen. Vi försöker uppfylla alla dina krav, vilket ofta gör att vi måste ge oss ut på områden som är helt nya.
När du köper tid av oss har du vår fulla uppmärksamhet. Vi bygger den app du vill ha tillsammans med dig och gör vårt bästa för att anpassa oss till din budget.
De flesta av de appar vi gör brukar ta cirka 5-10 sprintar. Utgår du från det har du en ungefärlig bild av vad det kostar.