13 september 2019

Scrum master/Projektledare

Gillar du att organisera, planera och driva projekt? Får du kollegor att jobba som ett team och hjälpa varandra att lösa uppgiften? Har du koll på de olika arbetsmoment som krävs när vi utvecklar mjukvara med snygg och användarvänlig design? Är du bra på att hålla en dialog med kunder som beställer appar och webblösningar? Då ska du söka tjänsten som scrummaster/projektledare hos En appstudio.
Arbetsuppgifter: I våra projekt jobbar vi tillsammans med våra kunder i hela kedjan ifrån idé och affärsutveckling till färdiga lösningar med appar, webbappar och webbsidor. Som scrummaster/projektledare kommer du hålla ihop teamet, planera projektfaserna och hålla dialogen med kunden. Det är väldigt givande och omväxlande arbete där du kommer ha flera olika projekt igång samtidigt. De flesta kunderna finns i södra Sverige och mälardalen. Kunderna kommer ofta till oss för workshops och möten, men resor till dem förekommer också. En appstudion är en del av dizparc vilket innebär att vi har systerbolag med spjutspetskompetens inom ERP, ehandel, IT-infrastruktur och säkerhet som vi samarbetar med i många projekt för att erbjuda en helhet. Du blir en viktig kugge för att hålla ihop de olika delarna i leverans av den helheten.
Din bakgrund Du har erfarenhet från att driva utveckling av webb eller systemutveckling, gärna med bakgrund som utvecklare. Utbildning i SCRUM eller projektmetoder är meriterande. Om du vill arbeta som scrummaster och är teknikintresserad tror vi att vi har något riktigt intressant att erbjuda dig. Det viktiga är att du är driven av att se möjligheter med digitalisering och lösa problem genom att utveckla nya smarta appar.
Skicka din ansökan till
marcus@enappstudio.se eller ring 070 946 49 49.
Skicka ett mail /> Läs mer />